29 Makanan Yang Kaya Kalsium

Assalammualaikum w.b.t.. Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Wahhhh... Tak sedar, kan.. Dah nak masuk bulan Februari.. Cepat betul masa berlalu.. Dan semakin bertambah usia kita.. Haaaahhhh.. Bila semakin berusia, semakin banyak badan kita perlukan kalsium.. Meh admin nak share terdapat 29 makanan yang kaya dengan kalsium..

Kalsium merupakan salah satu mineral yang jumlahnya paling banyak diantara mineral-mineral lainnya yang terkandung dalam tubuh kita. Kalsium sangat berguna dalam membantu pertumbuhan, terutama pada bahagian tulang, untuk mencegah tulang reput (osteoporosis), dan membantu memperkuat struktur tulang kita.

VaChoc Plus 10

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Nak sihat kena lah minun i-Sihat susu kambing.. Insya-Allah, sihat dapat pahala pun dapat..
Haaahhh.. Ada yang perasan tak?? Admin dah ubah template.. Cun macam admin, kan.. Hahahah.. Ok la, macam yang admin ada cakap dalam entry sebelum ni, admin baru sembuh dari demam panas..

Keputusan Peraduan Teka & Menang

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, semua sihat.. Alhamdulillah, admin baru sihat lepas kena demam panas.. Mesti ramai yang tertunggu-tunggu keputusan peraduan yang admin anjurkan..

Rak Stok i-Sihat Susu Kambing

Assalammualaikum w.b.t.. Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat dengan amalkan minum i-Sihat Susu Kambing.. Sihat dapat, pahala pun dapat..
Hehehehe... Macam kat kedai tak??? Alhamdulillah, akhirnya admin dapat juga beli rak untuk stok susu kambing.. Baru hari ni pembantu admin ringan tulang nak tolong pasangkan..

Peraduan Teka & Menang

Assalammualikum w.b.t.. Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Apa susu pilihan anda pagi ni??? Admin minum i-Sihat Premium Berry.. Sedappppppp!!!!!

Ok, entry semalam admin ada kata nak buat contest.. So renung dan tenung betul-betul pic di bawah ni... hehehehe..

Azam 2017

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Selamat Tahun Baru 2017.. Apa azam tahun baru readers???
Mini opis admin di rumah.. Tengah survey nak beli rak untuk letak stok susu..

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.