CONTEST #isihatchallenge


CONTEST #isihatchallenge


Hi semua, i-SIHAT CHALLENGE ...YOU!!!

Nak DUIT TERBANG ke POKET? Jommm..cepat !! cepat join! 

Challenge ni tengah trending kat Malaysia ni... 






i-Sihat HQ kembali dengan CONTEST GEBABOOOMMM BEST! ! Fuiiyooo rugi laaa tak join! HADIAH memang WOWW...Memang BEST semua..Fuhhh dapat WANG TUNAI....NAK BAGI FREE kepada Para PEMENANG! Dapat gaji sebulan tuee...Tunggu ape lagi?? Jom la join u’olls!


WIN PRIZES!!!!

PEMENANG No.1 Wang tunai RM1000 

PEMENANG No.2: Wang tunai RM500 

PEMENANG No.3: Wang tunai RM200

SAGUHATI: 5 ORANG AKAN DAPAT FREE GIFT 
dari i-SIHAT


PANDUAN RINGKAS  #isihatchallenge


  •      Terbuka kepada semua
  •      Beli 1 produk i-sihat (Vachoc atau Premium Berry) ataupun mana-mana produk i-sihat. Belian boleh dibuat terus dari HQ atau pengedar sah i-Sihat (http://isihat.com.my/pengedar2.html)
  •      Jom sahut #isihatchallenge bersama rakan, guru dan famili anda
  •      Tarikh akhir muatnaik video anda adalah pada 31 Januari 2018. Pengumuman PEMENANG adalah pada bulan berikutnya. (Jom berkempen dari sekarang...share video #isihatchallenge anda kepada semua supaya views video anda meningkat).

  •    PENTING - Sila baca 8 langkah dibawah untuk anda join contest #isihatchallenge

1.LIKE dan FOLLOW media sosial i-sihat serta SHARE contest ni:-

*FOLLOW instagram: isihat_susu kambing_Hq
 https://www.instagram.com/isihat_susukambing_official/

*SHARE contest #isihatchallenge di FB dan IG anda

2.Buat 1 video ringkas anda/rakan anda minum i-sihat dan simpan air minuman itu didalam mulut sambil membuat bunyi kambing (embekkkk...). Haa mampooo kee? 
(cer tengok contoh video yang diberikan di bawah).

3.Pastikan dalam video anda juga terdapat kotak produk i-sihat yang anda minum (tunjukkan u’olls minum produk apa & u’olls boleh cuba mana2 produk i-sihat, semuanya sedap2 belaka).

4.PALING PENTING, Muat naik/ post video rakaman anda tersebut di IG atau Youtube dengan menulis tajuk #isihatchallenge. (Jangan silap # ye u’olls, nanti team kami tak jumpa video anda).

5.Selepas anda dah join #isihatchallenge, anda hendaklah challenge/ invite sebanyak 4 orang atau lebih rakan lain untuk join sekali #isihatchallenge. (Anda boleh invite/ challenge rakan anda dengan TAG nama mereka di IG atau FB).

6.Semasa anda upload/muat naik video rakaman anda, Pastikan setting adalah PUBLIC untuk memastikan penonton dan team juri dapat melihat & menilai video anda.

7.Pastikan video yang anda muatnaik/upload mendapat VIEWS tontonan paling tinggi. Video yang mendapat tontonan (views) paling tinggi adalah salah satu kriteria utama pemenang.

8.Pastikan anda telah buat ke semua syarat yang dinyatakan di atas untuk melayakkan anda menyertai #isihatchallenge. Semoga Berjaya.


TERMA DAN SYARAT CONTEST #isihatchallenge

1) PENJURIAN- Sebanyak 60% penjurian untuk menentukan pemenang adalah berdasarkan jumlah tontonan (VIEWS) yang paling banyak bagi video yang telah anda muatnaik di youtube/IG anda. Manakala 40% penjurian di tentukan oleh juri profesional pihak HQ i-Sihat.

2) TIPS- Pastikan anda mampu “mengembek” paling panjang (embeeeeeeekkkkkkk) durasinya sambil mulut anda masih berisi minuman i-sihat. Selain itu, kualiti rakaman, patuh semua terma & syarat, dan video yang kreatif juga menjadi kriteria penjurian.

3) Setiap video rakaman yang dimuatnaik bagi contest #isihatchallenge akan menjadi hak milik HQ i-sihat dan pihak HQ i-sihat bebas untuk menggunakan video tersebut bagi tujuan pemasaran dan pengiklanan produk. Segala kos dan apa jua kesan/tanggungan untuk contest ini adalah termaktub di bawah anda. Pihak HQ i-sihat tidak akan bertanggungjawab atau melayan sebarang tuntutan berbangkit. Penjurian bagi para pemenang juga adalah muktamad. Istimewanya, Setelah tamat pertandingan, video akan dimuatnaik di youtube chanel: i-sihat TV. 




i-Sihat Challenge YOU! [English Version]

SIMPLE GUIDELINES TO JOIN #isihatchallenge


  •      Open to all
  •      Buy 1 i-sihat product (Vachoc or Premium Berry) or any of i-sihat products directly from HQ or authorized distributor (http://isihat.com.my/pengedar2.html)
  •      Challenge your friends, teachers or family to join #isihatchallenge
  •       Due date for uploading your video is on 31st January 2018. Announcement of the winners is on the following month. (Let’s start your #isihatchallenge recording today and spread out the video to get the most watched ever)
  •     IMPORTANT - Please read 8 steps below to join #isihatchallenge contest

1.LIKE and FOLLOW i-sihat’s social media as well as SHARE this contest:-

*LIKE fb: I Sihat Susu Kambing HQ

*FOLLOW ig: isihat_susu kambing_Hq

*SHARE  #isihatchallenge contest through your FB and IG

2. Make 1 short video of you/ your friends, drinking i-sihat product. Keep the drink inside your mouth and at the same time makes goat’s sound (embekkkk...). Are you dare to challenge yourself??
(Refer the provided video below as an example).

3. Make sure a box of i-sihat product is present in your video. (Please show which product does you consume & you can choose any of i-sihat product, all are tasteful & delicious).

4. Most important, upload your video in IG or Youtube by naming it as #isihatchallenge. (Make sure to put #, otherwise our team cannot find your video)

5. After you joined #isihatchallege, you have to challenge/ invite 4 or more of your friends to do so. You may challenge/invite your friends by TAGGING them in IG or FB.

6. Make sure your IG’s setting is PUBLIC in order to assure the viewers and our judges are able to evaluate your video.

7. Make sure your uploaded video able to get the highest VIEWS. Video with highest view is one of the winning criteria in this contest.

8 Please ensure that you has fulfill all the terms above to enable you to join #isihatchallege.  Good Luck.


TERMS & CONDITIONS #isihatchallenge
1)    JUDGEMENT - 60% of judgement are based on the largest number of views (VIEWS) to your uploaded video in IG/youtube. Another 40% are based on professional juries from i-sihat HQ.

2)    TIPS- Please make sure you are able to produce the longest duration of goat’s sound (embeeeekkkkk ) while keeping i-sihat’s drink inside your mouth. Besides that, recording quality, compliance to terms & conditions, and creativity are also included as a judging criteria.

3)    Every uploaded videos for #isihatchallege contest will be gazetted under i-sihat HQ’S property and copyright. Besides, i-sihat HQ is free to use all the videos for marketing and advertisement purposes. Any cost and  effects from this contest is under your responsibility. I-sihat HQ will not be responsible or treat any claims. Judgement for winners is definite. Exclusively, after the contest ended the video will be uploaded in youtube channel: i-sihat TV






4 comments:

  1. Bestnya contest ni. Nak join lah harap ada chance untuk menang

    ReplyDelete
  2. Buka instagram tadi scroll sampai ke bawah tetiba jumpa isihatchallenge try lah skodeng pergh dia punya hadiah 2k weyhh. Apa lagi nak join lee ��

    ReplyDelete
  3. ish nak join laa..cam best jerr..

    ReplyDelete

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.