i-Sihat Pilihan No. 1

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Wooowww.. Lagi 2 hari kita akan masuk tahun 2017.. Mesti ramai yang sibuk dengan persiapan persekolahan anak-anak.. 

i-Sihat Susu Kambing Perisa Asli

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat... Dah minum i-Sihat??? Jom kita minum dulu..
Hari ni, admin ada COD area penang.. Terkejut juga bila customer repeat order 3 kotak.. hehehehe.. Alhamdulillah.. Customer tetap admin ni.. Dari mula admin terjebak dengan i-Sihat.. Beliau dan ibu beliau penggemar i-Sihat Susu Kambing perisa Asli...

Buah Kiwi

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u-sihat... Insya-Allah, kita semua sihat.. Dah minum i-Sihat Susu Kambing ke??? Nak sihat kena amalkan minum susu kambing.. Jangan culas / skip tau.. 
Ok, kali ni admin nak share tentang kebaikan dan khasiat buah kiwi.. Buah kiwi antara buah kegemaran admin.. hahahaha.. Mesti ada yang kata, semua buah admin kata kegemaran admin.. Nak buat macam mana, admin memang suka makan buah-buahan.. 

Uji Mata

Assalammualaikum w.b.t.. Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat..

Meh, kita main uji mata ni.. Apa perkataan pertama yang anda nampak??

Perkataan pertama yang admin nampak adalah HEALTH.. Kemudian, LOVE dan BEAUTY.. 

Woooowwww... Nampaknya admin memang boleh berjaya dengan business i-Sihat susu kambing sebab otak admin memang fokus kepada gaya hidup sihat, membantu orang untuk cantik secara semulajadi..

Cubalah... Kita akan nampak perkataan yang ada dalam minda kita...


Nota Que: Dah dapat jumpa perkataannya, komen lah kat bawah ni, ye...

Amalan pemakanan Nabi Muhammad adalah yang terbaik

Assalamualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Selamat pagi yang indah pada hari isnin.. Hari ni, admin ambil cuti.. hehehehe..

Pada minggu lepas admin ada terbaca artikel pelakon Hollywood mengakui amalan pemakanan Rasulullah adalah yang terbaik dalam satu wawancara.. Meh admin nak share artikel tu dan link youtube wawancara tu..

Pegaga

Assalammualaikum w.b.t.. Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, semua sihat.. Salam Maulidur Rasul diucapkan kepada semua readers yang beragama Islam..

Marilah kita banyakkan berselawat kepada Rasulullah tanda cinta dan sayang kita kepada pemimpin terulung..

Admin sangat suka makan pegaga.. hehehehe.. Sebab admin kan suka makan sayuran dan ulaman.. Kali ni admin nak share tentang pegaga.. Jom kita sama-sama baca..

Disclamer

Blog i-Sihat Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.