Amal Sunnah dan Usaha Gigih, Rahsia Kejayaan

Siapa yang suka apabila ditimpa sakit? Mengapa datangnya penyakit itu? Kita akan seringkali dengar kata-kata “mencegah itu lebih baik dari merawat”, tetapi pernahkah kita mengamalkan mengambil iktibar dari kata tersebut. Untuk sihat juga perlukan usaha dan pelaburan awal untuk kita tuai hasil bila sampai masanya. Rahsia sihat itu mudah, tak perlu diet, tak perlu melabur tinggi, tetapi ambillah makanan dan minuman yang baik sebagai amalan.

Sihat, Kuat, Cergas

Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Ramai ibu bapa yang risau anak kurang fokus..



"Anak saya kurang tumpuan dalam kelas, kalau cikgu mengajar tu asyik nak main saja keje dia...Bila balik rumah tanya study apa? mesti geleng kepala saja atau jawab tak tahu..."

Kenapa Susu Kambing Penting Untuk Ibu dan Bayi

Assalammualaikum w.b.t.. Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Ada yang merancang untuk hamil atau sedang hamil??? Jom baca kenapa susu kambing penting untuk ibu dan bayi..
Ibu dan bayi sangat memerlukan nutrisi yang mencukupi untuk memastikan kedua-dua iaitu ibu dan bayi selamat dan sihat.


Permudahkan Kebaikan Walaupun Payah

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Kebelakangan ni admin sedikit sibuk dengan jadual kerja.. Alhamdulillah, dengan amalkan minum Premium Berry, admin sentiasa bertenaga dan kekal sihat..

HAKIKATNYA dunia ini merupakan ladang akhirat. Demikianlah maksud hadis yang mengisyaratkan untuk kita berusaha menanam dan menyemai segala benih kebaikan untuk dituai hasilnya di akhirat sana.

LAPAN JENIS REZEKI DARI ALLAH

Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Admin nak share mengenai 8 jenis rezeki dari Allah.. Admin dapat ni dari FB: i-Sihat Susu Kambing HQ.. Mari sama-sama kita baca dan renungkan.. Semoga bermanfaat untuk kita semua..

Promosi Free Flask

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah kita semua sihat..
.
.
Promosi hebat!!!!!
Setiap pembelian 3 kotak dan lebih dalam 1 order, akan dapat percuma 1 flask 200ml (sementara stok masih ada).. khas untuk pelanggan Hakun Niaga sahaja..
.
.
Harga susu kambing:
Asli - RM45.00
VaChoc - RM45.00
Premium Berry - RM55.00 (harga promosi)

.
.
Apa tunggu lagi.. Dapat kan segera!!!
Whatsapp
019-3201012
019-3201012
019-3201012

Disclamer

Blog i-Sihat Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.