Rasai Kesedapan i-Sihat Asli Hari Ini Juga

[WAJIB TAHU]: JOM KENALI PRODUK ELLVITA ASLI HASIL FORMULASI OLEH DOKTOR PERUBATAN 100% BUMIPUTERA MUSLIM. 
.
Jika anda belum pernah dengar, inilah masanya....
Tak kenal maka tak cinta.
Dah kenal menyesal tak cuba...
.
================================
.
"REVOLUSI BARU KESIHATAN DAN KECANTIKKAN"
.
i-Sihat Susu Kambing Asli:
-----------------------------------
.
👩‍⚕️Formulasi khas yang Kaya dengan nutrisi penting DHA, ALA, MULTIVITAMIN, ZAT BESI, ASID FOLIK, MINERAL, KALSIUM, PROTEIN dan OMEGA 3,6,& 9
.
👩‍⚕️Disahkan 100% ORGANIK dan TANPA BAU HAMIS
.
👩‍⚕️KeSEDAPan susu Asli adalah terbaik TANPA GULA TAMBAHAN, pewarna dan perasa tiruan
.
👩‍⚕️Kandungan dan Fakta nutrisinya Telah Diuji oleh 2 makmal yang diiktiraf SAMM dan disahkan baik untuk tubuh badan.
.
.
=======================
APA KELEBIHAN SUSU ASLI?
=======================
.
Meningkatkan daya ingatan, kepekaan, dan kecerdasan minda (IQ-EQ)
Meningkatkan daya ketahanan badan (imunisasi) dan fungsi tulang, gigi, otot, sel kulit dan sel saraf
Bersifat alkali dan tidak menyebabkan alahan
Mencegah anak dari demam kuning, ekzema, sembelit dan pembentukan lendir
Menjana lebih banyak susu ibu yang berkualiti
Meningkatkan paras Hb ibu mengandung
Sangat baik untuk sistem penghadaman dan usus
Diperkaya dengan nutrisi yang amat penting untuk kesihatan badan
Melalui prosedur pemprosesan berteknologi tinggi dan terbaik untuk mengekalkan kualiti, nutrisi dan khasiat semulajadi susu.
Sesuai untuk semua peringkat umur
.
.
======================
Alhamdulillah...
.
Ramai Pengguna KAMI Berpuas Hati dengan Kebekesanan i-Sihat.
.
Kebanyakkan mereka mempunyai masalah seperti:
.
⚠️diabetes,
⚠️masalah kulit,
⚠️tak lawas buang air besar,
⚠️masalah berat badan.
.
kemudain setelah mengamalkan i-SIHAT ASLI. kesihatan meraka Semakin baik dan Pulih.
.
Boleh lawati www.isihat.com.my untuk TESTIMONI yang lebih lagi.
.
=======================
.
RAsai kesedapan i-sihat ASLI hari ini juga..
.
#isihatyousihatsemuasihat
#isihathadiahterbaikbuatdirimu

Lofa Tersepit 24 Jam

Semoga Lofa cepat sembuh...

Bersifat Anti-Radang

Seorang pelanggan bertanya kenapa lepas minum vachoc selsema anak dia hilang? 
.
Ok salah satu khasiat susu kambing ialah bersifat anti-radang dan juga mengurangkan mukus (lendir). InshaAllah sangat baik di amalkan setiap pagi dan malam. Yang asyik 'berair' pagi-pagi lepas ambil wudhuk elok amalkan minum susu i-sihat. 
.
vachoc adalah Formulasi 10 makanan tambahan dengan khasiat susu kambing...vachoc juga adalah Susu dengan 2 rasa...Tidak boleh di sangkal lagi kesedapan dan kesitimewaan vachoc 10 Plus ini.
.
Sekali cuba berkali-kali nak...
.
#isihatyousihatsemuasihat
#vachoc10PlusTerbaik

Makes Your Tummy Happy

Awas perut anda ya sayang-sayang semua. 
Muka cantik, Kalau berpenyakit pun tak guna. 
Jaga kesihatan dari sekarang!
Better late than never... 
.
Banyak penyakit disebabkan oleh apa yang anda makan.
you are what you eat!
Bertahun-tahun demi tahun perut membantu anda menghadam, cerna, menyerap dan memproses makanan.
.
Tak nak ke bagi perut tu smileeee 
 G-Storm ~makes your tummy happy.
Cubalah dulu, baru tau!
.
#iSihatYouSihatSemuaSihat

4 Fakta Menarik Susu Kambing i-Sihat

4 FAKTA MENARIK SUSU KAMBING i-SIHAT
===================================
.
.
Tahukah Anda Susu Kambing adalah Susu KEDUA terbaik selepas susu Ibu?
.
Jom Kita Baca kenapa Susu Kambing menjadi Susu Terbaik untuk kita amalkan setiap Hari:
.
 Susu kambing i-Sihat telah terjual 10,000 unit hanya untuk first order dari customer dan jumlah ini terus meningkat setiap bulan kerana rasa yang sedap, khasiat yang tinggi dan di uji nutrisinya di 2 buah makmal.
.
Proses Penghadaman susu Kambing hanya mengambil masa 20 minit berbanding susu lembu selama 2 jam. ia juga membantu pencernaan makanan.
.
Orang yang mempunyai in-toleransi laktosa boleh menghadam susu kambing dengan lebih baik berbanding dengan susu lembu kerana susu kambing mengandungi asid lemak (fatty acid) berguna yang lebih banyak berbanding susu lembu.
.
Susu kambing boleh digunakan untuk Kesihatan dalaman dan luaran. Susu kambing sering diproses menjadi keju, mentega, ais krim, yogurt sebagai makanan dan Sabun serta Shampu untuk kecantikan kulit.
.
Semoga Bermanfaat....susu i-sihat sesuai untuk semua 
.
#isihatyousihatsemuasihat
#isihathadiahterbaikbuatdirimu
#isihatrevolusibarususukambing

Cuba i-Sihat!!!

BILA ANDA DAH CUBA i-SIHAT, TAK PERLU DAH SUPPLEMEN YANG LAIN.
.
ya mesti ada dikalangan anda yang suka telan pil berbiji-biji setiap bulan. Tak takut ke? 
.
Mestilah tak..sbb anda tahu anda sedang makan ubat/pil untuk menambah zat, vitamin dan mineral dalam tubuh badan anda. 
.
Tapi untuk pilihan yang lebih semulajadi dan kesan penyerapan yang lebih cepat, amalkan lah minum i-sihat susu kambing. Sebab apa?
.
Sebab i-sihat ni bukan ada kandungan susu kambing sahaja yang sangat baik untuk kesihatan. Tetapi mengandungi pelbagai ekstrak semulajadi yang terbaik untuk kesihatan tubuh badan anda. Malah i-sihat juga ditambah dengan pelbagai nutrisi untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran!
.
#isihatyousihatsemuasihat

Rahsia Premium Berry

💓💓Pengguna Premium Berry bertanya? 💓💓
Kenapa sedap sangat rasa premium berry ni sampai anak-anak ikut sekali nak minum bila nampak mama dia minum!
.
Haa, rahsianya adalah bahan-bahan premium lah..sebab tu nama pun PREMIUM Berry kan.😍
Gabungan rasa buah-buah berry yang sedap dan lazat.🍓🍎🍒dan tambahan 15 ekstrak makanan yg premium.
.
Buah-buah berry ini juga kaya dengan nutrisi seperti anti-oksida dan vitamin C. Maka tak hairanlah kulit you'all akan tegang dan anjal mcm kena suntik vitamin C. kembali muda...and forever young!
.
Pssttt...Pssstt...Nak bgtau juga ni, dapatkan cik premium berry ni dengan harga last promo pada bulan ogos ni! SEBAB Bulan september coming nanti dah guna harga baru ye u'olls.
.
#isihatPremiumBerry15Dalam1
#isihatyousihatsemuasihat
#pakarkulitcantikgebugebas

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.