Anak Pandai, Ibu Senang

Jendela cuti persekolahan dah sampai penghujung. Persiapan untuk anak pergi ke sekolah dah settle ? ๐Ÿค” alat tulis, buku, baju sekolah baru, beg, kasut dan lain lain.
.
Ingat tu baru peralatan atau keperluan untuk sekolah.
.
Dari segi KECERDASAN anak anda? ๐Ÿคจ
.
Vachoc 10 Plus diperkaya dengan makanan sunnah yang mengandungi ginko biloba yang sangat bagus untuk pertumbuhan minda anak anda. Malah bukan itu sahaja ia juga memberi tenaga untuk anak anda supaya kekal aktif.
.
Salah seorang pengguna berpuas hati dengan keberkesanan produk i-sihat VACHOC 10 PLUS. .
.
#anakpandaiibusenang

Jom Kekal Sihat


Nak kekal sihat, jom amalkan minum G-Storm..

haaa.. Kenapa istimewa sangat?? Sebabbb ia mempunyai 22 makanan premium hanya amalkan minum G-Storm kita dapat kurangkan pemakanan yang tidak sihat ๐Ÿ˜‰ sooo apa tunggu lagi jom beli sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Mengurangkan Berat Badan


Walaupun susu kambing mengandungi kadar lemak asid yang lebih banyak berbanding dengan susu lembu, tetapi sebenarnya ia mengandungi kadar lemak yang lebih kurang.

Perkara ini membawa maksud bahawa susu kambing boleh membantu orang untuk mengurangkan berat badan, tanpa menjejaskan kesihatan mereka.

#tipskurusbersamaORGALACVANILLA
#Temankesihatananda
#isihattastytestedtrusted

Free Gift Calendar 2018

Wanna get free islamic calender 2018?
contact our authorised dealer now!

www.isihat.com.my

...purchasing any of i-sihat product! u will get it for FREE
...
#iSihat_Tasty_Tested_Trusted

Terima kasih Ahmad Fadzli Bakar Far East


Terus amalkan i-sihat

Sebagai satu permulaan gaya hidup sihat
Dalam menjaga segala nikmat tubuh badan yang Allah kurnikan buat kita semua

Sama-sama kita menjadi ejen dalam menyebarkan sesuatu yang baik kepada masyarakat!
Semoga terus sukses dalam kerjaya nasyid dan apa jua yang dilakukan.
Juga dikurniakan nikmat sihat seisi keluarga

#iSihatYouSihatSemuaSihat

BARU SETAHUN JAGUNG DAH MENGALAHKAN BRAND TERNAMA?


.
Tahukah anda... 
i-Sihat ni baru nak sambut BIRTHDAY pertama!!
Tapi kewujudan nya dah macam bertahun-tahun kan..
...
Sebab apa?
kerana, i-sihat TASTY, TESTED & TRUSTED
Diterima baik oleh masyarakat Malaysia & Singapura
...
i-sihat di yakini ramai
Berkesan dan telah membantu para ibu, anak-anak, wanita, lelaki, pasangan ikhtiar zuriat, warga emas dan semua lahhh..
...
Hari-hari tangan mesti gatal nak tekan web i-sihat yg cun melecun ni! www.isihat.com.my
Tengok2 viewers dah banyak...Wow!!
...
Alhamdulillah i-sihat diterima ramai. Dan semakin berkembang dengan maju & pesat!
Tahniah juga kepada para Diamond, Gold yang menjadi pengedar SAH i-sihat serata Malaysia.
...
Keep moving and keep supporting us..
and we promise to keep inspiring you!
...
#isihatYouSihatSemuaSihat
#iSihatRevolusiBaruSusuKambing
#iSihatTastyTestedTrusted

Disclamer

Blog i-Sihat Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.